Dé groothandel in Sinterklaas snoepgoed

Bij Van Dijk Groothandel geloven we dat Sinterklaas meer is dan alleen het feest van gedichten en cadeautjes. Het is ook het feest van overheerlijk snoepgoed. Of het nu gaat om chocoladeletters, pepernoten of strooigoed; het Sinterklaasfeest kent heel wat lekkernijen. Deze typisch Hollandse specialiteiten mogen ook in uw bedrijf of speciaalzaak niet ontbreken!

Chocoladeletters groothandel 

Van Dijk Groothandel is hét adres voor de inkoop van de lekkerste chocoladeletters. U vindt bij ons de gewone varianten van bekende merken als Droste en Verkade, maar ook luxere varianten voor gebruik in banketbakkerij of speciaalzaak. Uiteraard zijn deze chocoladeletters verkrijgbaar in alle letters van het alfabet en verschillende chocoladesoorten. Ons assortiment beperkt zich echter niet tot chocoladeletters alleen. Integendeel, bij Van Dijk verkopen we een enorm assortiment met chocoladewerk. Deze luxelijn met chocoladeproducten is speciaal bestemd voor de banketbakkerij of speciaalzaak en varieert van bonbons en marsepein tot koek of heuse ‘sinttaart’. En dat allemaal van échte chocolateriekwaliteit!

Pepernoten & strooigoed

Op zoek naar een groothandel met een ruime collectie pepernoten en strooigoed? Ook dan bent u bij Van Dijk aan het juiste adres. U vindt bij ons niet alleen pepernoten en strooigoed van de bekende A-Merken, maar ook in grotere aantallen voor gebruik in uw speciaalzaak. Deze laatstgenoemde pepernoten en strooiwaren worden ook regelmatig ingekocht door de organisatoren van sinterklaasfeesten. Want waarom werken met losse zakken als u ook één grote zak van 10 kg kunt bestellen? 

Direct een offerte? Neem contact met ons op.