Koffieautomaten in alle soorten en maten

Als producent en leverancier van onze eigen ‘Campenaer koffie’ willen we u natuurlijk ook van de juiste koffieautomaten voorzien. Eén ding is zeker: de afstemming tussen koffiesoort en koffieautomaat is van groot belang voor de uiteindelijke smaakbeleving. Bij Van Dijk Groothandel hebben wij de allerbeste koffieautomaten in diverse uitvoeringen geselecteerd. Of u nu de voorkeur geeft aan instantkoffie, fresh brew, bonen of gemalen koffie; wij hebben voor elke koffievariant de juiste automaat ter beschikking!

Grote koffieautomaat voor bedrijven

Middelgrote tot grote bedrijven adviseren wij eigenlijk altijd een grote koffieautomaat. U wilt immers snel een kopje koffie kunnen pakken zonder al te lang te hoeven wachten. Bij intensief gebruik is een grote automaat bovendien voordeliger dan een kleine koffieautomaat. De grote koffieautomaten die wij leveren zijn van de merken Animo en Etna. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige koffieautomaten, die in de praktijk veel worden gebruikt door bedrijven en scholen. De automaten zijn verkrijgbaar in de volgende varianten:
  • Fresh brew
  • Instant
  • Bonen/Espresso
Welke koffieautomaat u ook kiest; wij hebben ze allemaal. U kunt ze bij ons kopen, leasen of huren. En het onderhoud van de koffieautomaat? Daar zorgen wij voor! Mits u ook onze Campenaer koffie gebruikt natuurlijk. Als vaste klant hoeft u alleen maar te bellen als er iets mis is. Onze eigen technische dienst komt vervolgens binnen no-time bij u langs om het op te lossen. En het bijvullen van de koffiemachine? Dat doet u eenvoudig zelf met behulp van de handleiding. Mocht u toch graag willen dat daar iemand voor langskomt, dan regelen wij dat voor u!
 

Kleine koffieautomaat voor op het werk

Sommige bedrijven hebben juist baat bij een kleine koffieautomaat. Het gaat dan met name om bedrijven waar maximaal 10 medewerkers werken. Speciaal voor deze groep hebben wij de ‘kleine koffieautomaten voor op het werk’. Deze praktische automaten van het merk Jura zijn ideaal voor een snel en lekker kopje koffie tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Deze handzame bonenmachines zijn bovendien leverbaar in verschillende varianten en maken de lekkerste koffiespecialiteiten zoals espresso, latte macchiato en cappuccino.  
 
Interesse in onze koffieautomaten? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!