Hét adres voor smaakvolle geschenk- en cadeaupakketten!

Bent u leverancier van geschenkpakketten en bent u op zoek naar een stijlvolle en smakelijke inhoud voor uw pakketten? Bent u ondernemer en wilt u klanten, werknemers en relaties verrassen met een origineel cadeaupakket dat u zelf heeft samengesteld? Dan bent u bij Van Dijk Groothandel aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen een speciaal assortiment voor kerstpakkettenleveranciers, maar ook een veelzijdig assortiment met A-merken waarmee gewone bedrijven hun ultieme geschenkpakket kunnen samenstellen!

Smaakvolle Cadeaupakketten beginnen bij Van Dijk

Als leverancier van cadeaupakketten wilt u uw klanten een breed en smaakvol assortiment met pakketten aanbieden. Luxe cadeaupakketten in één herkenbare stijl, waarmee ze hun ontvangers gegarandeerd blij zullen maken. Van Dijk Groothandel is hét adres voor de inkoop van deze pakketten. Wij staan wijd en zijd bekend als dé foodleverancier van het noorden. Bovendien bieden wij verschillende productlijnen die speciaal zijn ontwikkeld voor het gebruik in cadeaupakketten. En ál deze lekkernijen worden bewust geselecteerd op basis van hun smaakvolle karakter!   

De basis voor persoonlijke geschenkpakketten

Een leuk geschenkpakket vinden is elke keer weer een uitdaging. U wilt enerzijds dat het pakket een persoonlijk tintje heeft, maar anderzijds heeft u geen tijd om alles zelf te doen. Van Dijk Groothandel uit Kampen heeft de oplossing. Bij ons stelt u namelijk zélf de inhoud van uw geschenkpakketten samen. En dat doet u gewoon simpel online in onze webshop. Daar treft u de allerbeste A-merken, variërend van snoepgoed, tot dranken, koeken en snacks. U bestelt, wij sturen het op en u pakt het zelf in. Zo heeft u een persoonlijk geschenkpakket, zonder dat het u veel tijd kost.

Eerst even proeven…

Kent u onze producten nog niet en wilt u ze graag eerst zelf proberen? Geen probleem. Wij sturen u een aantal proefproducten toe en u selecteert zelf uw persoonlijke favorieten. Daarna is het slechts een kwestie van aantallen doorgeven en bestellen. Zo simpel werkt dat bij Van Dijk Groothandel!

De inhoud van uw geschenkpakketten ook bij ons inkopen? Neem dan contact met ons op.