Kerstpakketten groothandel voor leverancier en bedrijf!

Van Dijk is een kerstpakketten-groothandel die het nét even anders doet. Wij leveren namelijk geen complete pakketten, maar alleen de inhoud ervan. Wij zijn dus de leverancier voor uw kerstpakketten. Dat is een bewuste keuze. Enerzijds zijn wij namelijk hét inkoopadres voor kerstpakkettenleveranciers, anderzijds zijn wij ook de partij voor bedrijven die zelf hun kerstpakketten willen samenstellen.
 

Zelf kerstpakketten samenstellen, wat houdt dat in?

Steeds meer ondernemers willen zelf hun kerstpakketten samenstellen. Grote kans dat u ook één van die ondernemers bent. U wilt geen kant-en-klaar pakket, maar een uniek en persoonlijk kerstpakket dat u zelf heeft geselecteerd. Normaal gesproken gaat u daarvoor waarschijnlijk naar een supermarkt of speciaalzaak, maar bij Van Dijk bestelt u alles lekker makkelijk online. Bovendien profiteert u van de scherpe prijzen die alleen een groothandel kan bieden!

Originele kerstpakketten vinden hun oorsprong in Kampen

Bent u leverancier en bent u op zoek naar een originele inhoud voor uw kerstpakketten? Dan bent u bij Van Dijk uit Kampen aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé groothandel voor de inkoop van de meest stijlvolle, originele en smaakvolle producten voor de kerstpakkettenmarkt. Bestellen werkt bij ons heel eenvoudig. U krijgt uw eigen inlogcode voor de webshop en maakt uw keuze uit onze A-Merken of één van de feestelijke productlijnen in kleur- of stijlthema. Wij verzorgen de levering en u kunt uw klanten blij maken met een origineel kerstpakket.

Eerst proberen…

Bent u druk bezig met het samenstellen van uw kerstpakket en wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt? Vraag dan een aantal proefproducten aan. Zo kunt u zelf voorproeven en de beste producten selecteren. Daarna is het slechts een kwestie van aantallen doorgeven en bestellen. Zo simpel werkt dat bij Van Dijk Groothandel!

De inhoud van uw kerstpakketten ook bij ons inkopen? Neem contact op.